Støtteforeningen / Hvem er vi
logostøt

Kontakt info.

Formand.
Anders Bartholdy
Humlebæk Strandvej 45
3050 Humlebæk
 
Mail:
Støtteforening:
info.ghhs@.gmail.dk
 

Foreningens Konto. 

Bank:
Reg. 5494  kontonr: 7025107
 
Mobile pay:
53515

Hvem er vi

Støtteforeningens hjemmeside er i luften - find den på: www.havneidyl.dk

Gl. Humlebæk Havns Støtteforening blev oprettet i 1999. Støtteforeningen finder ikke kun sine medlemmer blandt havnens brugere, men har vundet bred opbakning blandt indbyggere i de omkringliggende byer.

Støtteforeningens formål er at bevare det unikke miljø, der kendetegner havnen og de omkringliggende områder, og i den forbindelse støtte havnens interesser overfor såvel private institutioner som offentlige myndigheder. Støtteforeningen arbejder tæt sammen med havnens ledelse, men har ingen indflydelse på havnens drift og ledelse.

Udover at værne om miljøet i og omkring Humlebæk Havn, har Støtteforeningen en vigtig social funktion for havnen. Den står for arrangement af den årlige havnefest ”Havnens Dag” med festlig underholdning, god mad og hygge på hele havnen.

Herudover har Støtteforeningen været aktiv i forbindelse med den gennemførte kommunesammenlægning og udarbejdelse af den nye kommuneplan 2009, hvor området omkring Gl. Humlebæk Havn også behandles.

Sammen med havnen har Støtteforeningen planlagt og stået for udarbejdelse af denne hjemmeside, hvor havnens brugere kan se, hvad der sker i havnen og planer for denne.

Kunne du tænke dig at være med til at sikre dit nærmiljø omkring Humlebæk Havn, og har du lyst til at være medlem af Humlebæk Havns Støtteforening, er du velkommen til at kontakte foreningens formand Axel Borch, sab@borch3050.dk eller pr. telefon +45 21915476.

Kontingentet for et års medlemskab er kr. 75,00 og medlemskabet er personligt. Ønsker din partner/ægtefælle ligeledes at være medlem, koster det kun kr. 100,00 kr kontingent. 

 
   
       

 

Bestyrelsens medlemmer 
  • Formand. Anders Bartholdy, Humlebæk
  • Næstformand. Søren Westemann, Humlebæk
  • Kasserer. Axel Borch, Humlebæk
  • Philip Elberling, København
  • Henrik Jakobsen, Humlebæk
  • Jakob Ellermann, Humlebæk
  • Per Petersen, (Havneforeningens faste repræsentant)
Webmaster Anders Bartholdy | Humlebæk Strandvej 45, Humlebæk - DENMARK | Tlf.: 29720762